SKUGGA EN ELEV

November 2020: Under Corona-pandemin erbjuder vi dig ett privat besök med rundvandring istället för att skugga en elev. Du får träffa rektor på skolan som ger dig information om vår utbildning. Du föranmäler ditt intresse nedan till skolan eller skolorna du önskar besöka. Vi kontakta dig och bokar in en dag och en tid som passar dig. Varmt välkommen med din anmälan!

Före Corona-pandemin erbjöd vi följande, vi hoppas att kunna återuppta "Skugga en elev" till våren:
"Vill du få en större inblick i hur det är vid våra skolor på SRG, kan vi erbjuda skuggning. Här får du vara med i undervisningen och får en känsla för hur det är att studera hos oss. Du kan själv välja hur länge du vill stanna, från ett par timmar till hela dagen. Självklart får du även äta lunch med oss, så glöm inte meddela om specialkost behövs. Du kommer bli omhändertagen av vår samordnare som du även kontaktar för att boka in en tid som passar dig. Reser du längre än 15 mil enkel väg, kompenserar vi dig med ett resebidrag om 18.50 per mil, max 555 kronor. Behöver du en övernattning, ger vi dig ett bidrag om ytterligare (max) 500 kr mot kvitto, eller 115 kr utan kvitto."

SRG BÖKEBERG, SVEDALA
Michelle Alemo