Våra skolor

SRG:s skolor finns i Flyinge, Kungsbacka, Sigtuna, Svedala och Varberg. Klicka på respektive skolas namn för att läsa mer om de enskilda skolorna.
Det gemensamma växelnumret är 010 495 20 00.

Gemensamt för samtliga skolor är SRG-andan som beskrivs så här:

Vi bryr oss!

• SRG är en personlig skola. Personal och elever lever nära varann i vardagen. Dörrar till lärarrum, administration och rektorsexpedition är alltid öppna.

• På SRG bryr vi oss om och tar hänsyn till dig som individ.

• På den lilla skolan med det stora Hjärtat kommer lärare och elever nära varandra både i skolsalen och i stallet.

• Det är viktigt med ordning och reda- för hästarnas skull och för din egen säkerhets skull.

• Tävlar du så följer vi dina resultat. Vi delar dina tårar när det går dåligt och din glädje när det går bra. Ingen blir någonsin fullärd- därför är det lätt att skapa en ödmjuk gemenskap över generationsgränserna.

• SRG-andan innebär framförallt sammanhållning- på och utanför lektionstid. SRG är en speciell skola!

Hjärtligt välkommen!