Våra skolor

Våra skolor finns idag på fem orter i Sverige; Svedala, Flyinge, Varberg, Kungsbacka och i Sigtuna. I menyraden ovan hittar du mer information om respektive skola och dess personal. Klicka dig vidare och tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Gemensamt för våra skolor är våra ledord: DELAKTIGHET & KVALITET & GLÄDJE

SRG-andan beskrivs så här:

• SRG är en personlig skola. Personal och elever lever nära varann i vardagen. Dörrar till lärarrum, administration och rektorsexpedition är alltid öppna.

• På SRG bryr vi oss om och tar hänsyn till dig som individ.

• På den lilla skolan med det stora Hjärtat kommer lärare och elever nära varandra både i skolsalen och i stallet.

• Det är viktigt med ordning och reda- för hästarnas skull och för din egen säkerhets skull.

• Tävlar du så följer vi dina resultat. Vi delar dina tårar när det går dåligt och din glädje när det går bra. Ingen blir någonsin fullärd- därför är det lätt att skapa en ödmjuk gemenskap över generationsgränserna.

• SRG-andan innebär framförallt sammanhållning- på och utanför lektionstid. SRG är en speciell skola!