Skugga en elev

Bidrag till dig som vill SKUGGA! Går du i nian? Då får du gärna komma till våra skolor på en Prova- På- Dag - Välkommen till SRG!

Under en dag/halvdag följer du den nuvarande ettan på någon av våra skolorter i ; Flyinge, Kungsbacka, Sigtuna, Svedala eller Varberg. Du följer alla aktiviteter i klassrum, stall och manege.

Både en elev och en lärare agerar som mentor för dig, därför kallas de här besöken för att "Skugga en elev."
Om du reser mer än 15 mil enkel väg, betalar skolan ett resebidrag om 500 kr. Behöver du en övernattning, ger skolan ett bidrag om 500 kr och vi hjälper till att boka boende efter dina önskemål. Skollunch ingår.

Vi får också många samtal från elever som går på andra skolor, i ettan, tvåan och trean. Frågan är: Kan man byta till er?  Svaret är i de flesta fall ja, men vi rekommenderar först en Prova- På- Dag.
Och - går du i åttan? Vi får många frågor om PRAO, bor du på orten där skolan ligger och kan bo hemma, så går det också bra!

Boka din Prova- På- Dag eller PRAO - ring eller mejla oss:

FLYINGE
: