GDS Training

Hos Jonna och Vincent skapas kvalitet i hoppbranschen. På GDS Training talas det ofta svenska. Bild: Vincent Voorn in action.

Vincent Voorn och svenska Jonna Sundblad äger själva anläggningen i Weert, hit flyttade de i början av 2014. Gården byggs ut efter hand och i dag finns flera stall, ridhus, ridbanor, skrittmaskin och elevboende. Här tränas ryttare och hästar från olika delar av världen.

Det finns c:a 50 hästar på gården varav ca femton av dessa rids och tävlas av Vincent, övriga hästar tillhör elever. Man har ca tio groomar anställda.

Ett av stallen.

Gräsbanan som omges av en galoppbana.

GDS Training bedriver träningsverksamhet för elever från hela världen som vill nå eller är på elitnivå. Dessa har sin bas på GDS med Vincent som mentor och coach. De lägger tillsammans upp träning och tävlingssäsong, skräddarsydd för varje elev. Mental träning med en av Hollands bästa coacher ingår i konceptet.
GDS har även uppfödning i en liten skala på ett annat ställe, de har haft två föl per år.

Från vänster Jennifer från SRG Sigtuna, Jonna som äger anläggningen tillsammans med Vincent och Fanny från SRG Svedala.

Läs Jennifers reseberättelse här>>
Boende
SRG:s elever bor i rum på gården där det finns möjlighet att laga mat.

Vincents "hörna" på hoppbanan.

Elina Pettersson från Sverige har tränat hos Vincent under flera år och tävlar framgångsrikt.

Länk till hemsida:

Länk till GDS Training på Facebook:

GDS Training
Breijbaan 13