Dreeling SportHorses

Wilma & Ciarans koncept är att alltid sätta gott horsemanship främst för att få nöjda hästar och god kvalitet. Varje häst får den tid den behöver för att utvecklas individuellt. Bild: Wilma och Flora e. Verdi.

Wilma Hellström är en svensk svårklass ryttare, hon är mest känd för att ha varit med i svenska landslaget för Young Riders och tagit brons i lag-EM. Wilma har dessutom varit Svensk Mästare både som Junior och Young Rider på stor häst och även vunnit SM-guld under sin ponnytid. Som senior har Wilma deltagit i Nationshoppning för Sverige.

Wilma och Cicci e.Ci Ci Senjor Ask-Tornesch

Ciaran Dreelings specialitet är att köpa in unga hästar och utbilda dem till Grand Prix. Han har sålt flera hästar i svår klass till världskända ryttare. Ciaran är ursprungligen från Irland men har varit verksam i Schweiz som tränare och ryttare i flera år.
Wilma & Ciaran är verksamma i Holland sedan ett par år och tillsammans driver de Dreeling SportHorses.

Wilma går banan med Ciaran.

Utanför den mysiga byn Heeze har paret funnit sitt drömställe som håller på att renoveras. Omgivningarna ger möjlighet att ge hästarna ett varierande och omväxlande arbete, det blir aldrig tråkigt att vara häst här. Det finns fina hagar, stor utebana, galoppbana samt oändligt med ridvägar. Ett ridhus är planerat och kommer att stå färdigt till vintern. Idag finns det 12 hästar i stallet, ytterligare ett stall håller på att byggas för att kunna ta emot elever och hästar för kortare eller längre tid. Det är nära till tävlingsplatser och det tävlas ofta på helger och vardagar.

Dreeling SportHorses arbetar professionellt med att köpa in unga hästar, utbilda och tävla dem för att de på längre sikt ska säljas till passande ryttare. På den fina anläggningen trivs både hästar, hundar, katter och människor, det är lugnt och fridfullt och en härlig stämning i teamet. Mysigt boende finns på anläggningen för våra elever. Nära till restauranger och byn Heeze.

Hemsida >>